Selena Gomez nam je svašta ispričala o svom novom albumu: Mogu da kažem da imam sve pesme za njega!

Selena Gomez gostovala je prošle noći na jednoj radio stanici gde je pričala o svom albumu, Selenatorima ali je rekla i nove razlog zbog kojih je morala da prekine svoju prethodnu turneju.

Najvažnija informacija svakako se tiče toga da Sel ima dovoljno pesama za album ali da sad mora da odluči i koje od njih će se naći na njemu! “Tehnički, mogu da kažem da imam album. Ipak, ne znam gde idem s njim jer sve zvuči toliko drugačije”, objašnjava ona i kaže da bi album opisala sa tri reči “Nameran, osvežavajuć i ćudljiv.”

Sel otkriva da problemi koje joj je pravio lupus nisu bili jedini razlog otkazivanja “Revival” turneje. “Turneju sam obustavila jer osetila da je puno stvari kojima nisam zadovoljna”, ističe ona. “Puno stvari se dešavalo u mom ličnom životu. Ipak, više od svega morala sam da se pobrinem za svoje mentalno i fizičko zdravlje”.

Selena kaže da joj je i dalje cilj da njen fandom bude zadovoljan muzikom koju ona objavljuje. “Znam da se muzika menja ali ja i daljem imam moje Selenatore kojima želim da stvorim nešto posebno. Može to da bude i muzika koja nije pogodna za radio već je namenjena njima. Takve stvari”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nepobediva: Od pet najlajkovanih slika na Instagramu ove godine, svih pet su Selenine!

One thought on “Selena Gomez nam je svašta ispričala o svom novom albumu: Mogu da kažem da imam sve pesme za njega!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.