Slučajno? Taylor Swift daje muziku za džabe, ugušila album Katy Perry!

Katy Perry danas je objavila svoj novi album “Witness” na kome se između ostalog i nalazi pesma “Swish, Swish” u kojoj nimalo lepo ne govori o Taylor Swift. Slučajno ili ne, tek Tay je baš danas odlučila da vrati svu svoju muziku na izuzetno popularne servise kao što su Spotify ili Pandora.

Kako je rečeno, svih pet Taylorinih albuma, ukljujući “1989” sad mogu da se preslušavaju praktično na svakom striming servisu a navodi se da se ovo zapravo radi jer je taj album stigao do prodaje od 10 miliona pa je to način da se Taylor zahvali svima koji je vole. Taylor je inače svoju muziku uklonila sa skoro svih muzičkih servisa neposredno pred izlazak “1989” uz objašnjenje da od toga zarađuje vrlo malo novca.

Internet ipak ne veruje da se sve ovo baš slučajno poklapa sa albumom Katy Perry već misle da je Tay ovo uradila kako bi “poklopila” Katy i medije fokusirala na sebe, pošto je ovo zaista velika vest. Teško je za pretpostaviti da Taylor nije znala da Katy izlazi album kao i kakve će ovo izazvati reakcije ali to je očigledno nije briga! U ovom momentu, na Twitteru se o Taylor piše tačno 10 puta više!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naučila je to na teži način: Taylor Swift sada ima kamere postavljene svuda na meet and greetovima!

7 thoughts on “Slučajno? Taylor Swift daje muziku za džabe, ugušila album Katy Perry!

  1. Meni je to pomalo grubo od tay,sta te briga sta katy govori,ti si ZVEZDA! Tako vazi i za katy sta te briga sta govori tay,samo napreduj,ja nisam fan ni jedne ni druge,ali ni jednu ne podrzavam,jer ih podjednako volim i slusam! <333333

  2. Mislim da Taylor nije bio glavni cilj da "pobedi" Katy, ali da joj je to što ona izbacuje album došlo u prilog. Svejedno, lep gest Tay i svaka čast!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.