Selena Gomez priča o novom albumu i otkriva: Nisam sigurna da će izaći ove godine!

Iako smo bili sigurni da nas novi album Selene Gomez očekuje ove jeseni, pevačica i glumica je razgovarajući za Grammy otkrila da ona nije baš sigurna u to jer se zaista drugi da svaka pesma albumu bude što bolja i da izražava ono što ona misli.

“Osećam da ljudi a posebno moj fandom toliko brzo prežvaću novu muziku. Ja osećam da imam ceo album ali deo mene i dalje oseća potrebu da bude siguran da govori o no što misli jer to posle ne mogu da povučem. Sad kad sam starija, moram čvrsto da se držim svoji reči. To je jako važno. Moje reči sad imaju mnogo veću težinu. Malo sam nervozna pa ćemo videti kad je momenat za izlazak albuma”, priča ona.

Zamoljena da barem otprilike odredi datum, Sel kaže, “Ne znam da li će on izaći do kraja godine. Ponešto od pesama će izaći a znajući mene, može samo da mi dođe da kažem kako hoću album naredne nedelje i svi će to poslušati. Takva sam vam ja”, kaže ona kroz smeh.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Topsify music chart #64 - Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

One thought on “Selena Gomez priča o novom albumu i otkriva: Nisam sigurna da će izaći ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.