Ispovest DJ Khaleda: Morao sam da igram hokej sa Biebsom da bi mi gostovao u pesmi, prebio me je!

DJ Khaled može da se pohvali da je njegova nova pesma “I’m The One” bila na vrhu američke top liste zahvaljujući izmeđ ostalog i saradnji sa Justinom Bieberom. Ipak, on kaže da doći do Biebsa nije bilo nimalo lako!

Kako on kaže, ubeđivanje je počelo još u januaru a Biebs je zatim rekao da će pristati pod jednim uslovom – da debeljuškasti muzičar odigra sa njim partiju hokeja ne betonu. “Dobio sam batine da bih dobio tu pesmu”, priča on za Billboard.

Khaled ističe i da ga mnogo nervira što svi misle da on ništa živo ne radi na svojim albumima već samo svoje pesme zatrpava saradnjama sa drugim zvezdama. “Svako kome nije jasno šta ja radim je kreten! Ja produciram, pišem, orkestriram stvari. Ja sam mogul i jedan od najvećih DJ-eva koje ste videli u životu. Kad uđete u moj studio, ima da oslepite od zlatnih i platinastih plaketa. Stvarno mislite da se moje ploče pojavljuju niotkuda?” ističe on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/DJ Khaled

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel, Biebs, Ari, Jus, Tay: Noćas je Kids Choice Awards!

3 thoughts on “Ispovest DJ Khaleda: Morao sam da igram hokej sa Biebsom da bi mi gostovao u pesmi, prebio me je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.