Selena Gomez poručila Selenatorima: Volim vas i vidimo se uskoro!

Selena-Gomez-at-Hotel-Transylvania-2-Photocall-in-Cancun-2

Selena Gomez gostovala je na radio stanici Capital Max gde je govorila o svom predstojećem albumu ali je ujedno imala i jako lepe reči za svoj fandom uz najavu da će se uskoro uživo družiti s njima!

Nakon što su je voditelji upitali za njen fandom, Sel je poručila: “Ludo je što me ljudi širom sveta vole i prate od moje 13. godine ali volim i moje nove Selenatore. Nikad vas ne uzimam zdravo za gotovo, posebni ste, volim vas i jedva čekam da vam pokažem koliko vas volim kad se budemo videli!” Selenine reči nisu slučajne – pevačica i glumica u oktobru izdaje svoj novi album koji očigledno namerava da promoviše svetskom turnejom. Ukoliko to bude slučaj, od našeg koncertnog organizatora dobili smo obećanje da će pokušati da je dovede. O tome smo pisali ovde.

Osim toga, Sel je nagovestila kako bi jednog dana volela da uradi pesmu sa Chrisom Brownom. “Nisam snimala nešto s njim za moj novi album. Jako ga volim ali o saradnji smo pričali tek kad je album bio gotov. Ne kažem da nema šanse da nešto napravimo, volim njegovu muziku i velika sam obožavateljka.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ponovo smo razgovarali sa organizatorom: Postoje dva načina da Selena dođe u Beograd!

One thought on “Selena Gomez poručila Selenatorima: Volim vas i vidimo se uskoro!

  1. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.