Napadi na Selenu ne prestaju: Obrisala sam Instagram profil zbog hejta, Demi i Taylor me najbolje razumeju!

selena-gomez-leaves-itv-studios-in-london-09-23-2015_1

Iz ko zna kog razloga, hejt prema Seleni Gomez ove godine veći je nego ikad a pevačica i glumica kaže da je u jednom trenutku zbog toga bila primorana da ugasi svoj Instagram nalog!

“Znate, morala sam da obrišem Instagram s telefona na nedelju dana i da ga jednostavno zaboravim. Sve je postalo ludo, ne mogu ni da zamislim šta bih radila da sam morala da se borim s tim kad mi je bilo 13 godina. Lagala bih kad bih rekla da me nisu povredile reči da sam se ugojila. Ipak, to sam pretvorila u nove pesme”, ističe ona. Sel kaže i kako je o svemu pričala sa Taylor Swift i Demi Lovato: “Taylor i Demi mogu da pogledam u oči i da im kažem, ‘O moj bože, ovo boli’. Ja ovo ne razumem. Zašto su ljudi takvi? One to razumeju. Zato mi je važno da ih imam u svom životu.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Billboard Music Awards: Tona nominacija za Jusa, Sel, Demi, Tay, Ari i 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.