Helenin blog: Prijateljstvo je najvažnija stvar na svetu!

Zdravo svima, ja sam Helena. Odlučila sam da vam pišem jedan blog u vezi prijateljstva ❤ Prijateljstvo je najvažnija stvar na svetu. Svi treba da imaju prijatelje koji će ih podržavati i uvek biti tu kada nam trebaju. Pravi prijatelj vas nikada neće izneveriti i ostaviti na cedilu.

Ja sam kroz godine sa mojom najboljom drugaricom prošla toliko mnogo stvari i shvatila koliko puta je stala na moju stranu i učinila me je srećnom ☺ Čak iako Vaš prijatelj nije bogat, pa Vam kupi jednu svesku, vi treba da budete srećni. Ipak, on čak ni ne mora ništa da Vam kupi. Ako bih ja MORALA da biram između jednog dečka i drugarice sigurna sam da bih odabrala drugaricu. Ona je nešto ne zamenljivo. Dečka ćete naći 100 puta, ali, takvu drugaricu/prijatelja – NIKADA.

Ako se posvađate nemojte da širite tajne i tračeve. Vaš prijatelj, ako vam je pravi prijatelj, ostaće uz Vas. Potrudite se što više da se pomirite. Ko zna? Možda ne nađete drugog prijatelja koji će Vas ceniti kao ta jedna osoba – kao najbolji prijatelj ? Moj blog je bio o tome kako bi trebalo prijatelji da se ponašaju i neka moja iskustva. Prijatelj je posebna osoba u tvom životu. Pouka ovog bloga jeste : Prijateljstvo je najvažnija stvar u životu i teško se nalazi, zato čuvaj prijateljstvo – jedinstveno je ??

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.