Ari u šoku: Mac Miller pijan izazvao nesreću, uhapšen nakon bežanja sa lica mesta

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
142
Views:
332

Mac Miller izgleda da ne podnosi tako dobro raskid sa Arianom Grande jer je prošle noći napravio čitavu seriju ozbiljnih gluposti – nešto što mu se nikad nije dešavalo dok je bio sa Ari.

Kako je potvrđeno za medije iz policije grada Los Anđelesa, Mac Miller se prvo napio, pa onda takav seo za volan i oko 1 ujutru udario u banderu koju je pritom srušio. Da stvari budu još gore, Mac i njegova dva saputnika su nakon toga pobegli sa lica mesta, tako da je ispalo da je napravio tri ozbiljna prekršaja. Koliko je to bilo glupo, najbolje pokazuje što su policajci jednostavno proverili kome pripada auto i ubrzo mu došli na kućnu adresu, nakon čega će reper priznao šta je uradio.

Mac je zbog svoje gluposti doživeo pravo poniženje – izveden je iz sopstvene kuće oko 3.45 ujutru i strpan u zatvor, a kauicija iznosi čitavih 15.000 dolara. Naravno, nema sumnje da će je on platiti, ali ono što je sigurno jeste da ga očekuje suđenje i neki oblik kazne. Mac je već jedno bio hapšen i to davne 2011. godine zbog posedovanje marihuane, ali je tad ubrzo oslobođen.

Interesantno, odmah posle nesreće oglasila se i Ariana Grande na Twitteru, gde je samo napisala, “Pazite na sebe”, pa mnogi smatraju da je poruka Macu da je zabrinuta zbog njegovog ponašanja.

Pročitajte još  Poslali smo pisma Arianatora: Lora je ubeđena da će ih dati Ari, znamo i kad će je videti!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mac Miller

5 thoughts on “Ari u šoku: Mac Miller pijan izazvao nesreću, uhapšen nakon bežanja sa lica mesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *