Stara priča: Mac Miller popularniji mrtav nego živ

Ljudska priroda je takva da nas često više pokrenu loše nego dobre stvari, a Mac Miller je asmo nova potvrda za tako nešto, s obzirom na nagli rast popularnosti njegove muzike nakon što je on pronađem mrtav u svojoj kući pre samo pet dana.

Iako je njegov album koji se pojavio pre mesec dana bio tek na poziciji broj 37 nakon čega je počeo da pada, nakon smrti, on je skočio na mesto broj 23 i po svemu sudeći, nastavlja uspon. Sem toga, i dva singla sa ovog izdanja su sad ušla na top liste. Macu se to nije desilo još od 2013. kad je snimio čuveni singl “The Way” sa Arianom Grande.

Fanovi inače večeras odaju počast Macu u Pitsburgu, grada u kome je živeo. Kako oni navode, neophodno je da čitav grad bude ujedinjen i da svi slave njegov život ali i pričaju o problemima koji su ga odveli u smrt. Počast Macu za vikend je odao i veliki broj muzičara na svojim koncertima, uključujući tu J. Colea, G-Eazyja i Drakea.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mac Miller otvorio dušu o Ariani Grande: Život je pun stresova, ali tako je kad si bio zaljubljen u nekog

3 thoughts on “Stara priča: Mac Miller popularniji mrtav nego živ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.