Ari u šoku: Mac Miller pijan izazvao nesreću, uhapšen nakon bežanja sa lica mesta

142

Mac Miller izgleda da ne podnosi tako dobro raskid sa Arianom Grande jer je prošle noći napravio čitavu seriju ozbiljnih gluposti – nešto što mu se nikad nije dešavalo dok je bio sa Ari.

Kako je potvrđeno za medije iz policije grada Los Anđelesa, Mac Miller se prvo napio, pa onda takav seo za volan i oko 1 ujutru udario u banderu koju je pritom srušio. Da stvari budu još gore, Mac i njegova dva saputnika su nakon toga pobegli sa lica mesta, tako da je ispalo da je napravio tri ozbiljna prekršaja. Koliko je to bilo glupo, najbolje pokazuje što su policajci jednostavno proverili kome pripada auto i ubrzo mu došli na kućnu adresu, nakon čega će reper priznao šta je uradio.

Mac je zbog svoje gluposti doživeo pravo poniženje – izveden je iz sopstvene kuće oko 3.45 ujutru i strpan u zatvor, a kauicija iznosi čitavih 15.000 dolara. Naravno, nema sumnje da će je on platiti, ali ono što je sigurno jeste da ga očekuje suđenje i neki oblik kazne. Mac je već jedno bio hapšen i to davne 2011. godine zbog posedovanje marihuane, ali je tad ubrzo oslobođen.

Interesantno, odmah posle nesreće oglasila se i Ariana Grande na Twitteru, gde je samo napisala, “Pazite na sebe”, pa mnogi smatraju da je poruka Macu da je zabrinuta zbog njegovog ponašanja.

Pročitajte još  Novi album Ariane Grande u pretprodaji za manje od 10 dana, stiže i novi singl!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mac Miller

142

6 thoughts on “Ari u šoku: Mac Miller pijan izazvao nesreću, uhapšen nakon bežanja sa lica mesta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.