Ari je ponovo kraljica društvenih mreža, ogroman skok Demi i Selene, napredovao i Jus!

Billboardova lista najpopularnijih zvezda na društvenim mrežama je veoma interesantna jer dobro pokazuje trenutnu popularnost zvezda ali i aktivnost njihovih fandoma a ove nedelje jako zadovoljni moraju biti Arianatori, Selenatori i Lovatici ali i par drugih fandoma!

Arianatori su suludom aktivnošću po društvenim mrežama gurnuli svoju Ari na vrhu sa kog je posle dve nedelje skinula k-pop sastav BTS pa sad ona nosi titulu trenutno najveće zvezde Instagrama, Twittera i Facebooka! BTS su pali na mesto broj 2 a iza njih slede Ed Sheeran (zahvaljujući novim pesmama), Chris Brown (usled najave tuče u ringu sa Soulja Boyem), Zendaya a onda i Justin Bieber koji je sa 9. skočio 6. mesto. Interesantno, odmah iza Jusa je Selena Gomez koja je na sedmo mesto došla sa prošlonedeljne pozicije broj 38 a što je pre svega posledica priča o njenoj vezi sa The Weekndom!

Od momaka iz One Directiona ove nedelje najbolje je plasiran Zayn na mestu broj (skok sa 11.), Niall Horan je 22. (pad sa 10.), Liam Payne je 36. a Louisa Tomlinsona više i nema na listi! Od ostalih mladih zvezda istakli bismo Shawna Mendesa na 10. poziciji (bio je sedmi), The Weeknda (skok sa 37. na 13. poziciju), Taylor Swift (skok sa 35. na 21.) i Sabrinu Carpenter koja se vratila na listu na 48. poziciji. Pogledajte kompletan poredak ovde.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Shawn Mendes priznaje i žali: Hailey mi je bila više od prijateljice, stvarno sam idiot!

6 thoughts on “Ari je ponovo kraljica društvenih mreža, ogroman skok Demi i Selene, napredovao i Jus!

  1. Selena nije samo zbog The Weekend-a slavna,ima puno fanova koji trenutno glasaju za nju za iheartawards

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.