Zvanično je: Marcus i Martinus najavili novu turneju!

Ono što smo saznali za vikend, sad možemo i zvanično da objavimo – dolaze veoma uzbudljivi momenti za MMere jer su momci potvrdili da se već počinje sa planiranjem njihove evropske turneje za 2020. godinu. Momci već rade veoma naporno na novoj muzici, a podsetili su se i završene letnje turneje.

“Bilo je baš posebno izvoditi novu muziku sa mini albuma ‘Soon’ po prvi put. Niko te pesme pre nije čuo uživo, pa je uvek uzbudljivo izvoditi ih. Bili smo malo nervozniji nego inače”, priznaje Marcus. “Da, našu fanovi su bili neverovatni kao i uvek. Sad smo veoma uzbuđeni zbog nove muzike i planiramo turneju za narednu godinu. Definitivno se radujemo sledećem poglavlju”, dodaje Martinus.

Treba li reći da Famoza već sve ćini da naši MMeri budu deo svega što predstoji, a narednih dana, biće još jako lepih iznenađenja za ovaj veliki fandom!

Autor: Famoza.net 

Foto: MM tim

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa startuje u četvrtak: Ovo su pravila i zvezde za koje ćete moći da glasate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.