Marcus i Martinus u Famoza Instagram Liveu u subotu, šaljite nam pitanja!

MMerima smo spremili pravi novogodišnji poklon, jer su Marcus i Martinus još jednom pristali da gostuju u Famoza Instagram Liveu! Naravno, i vi možete uzeti učešće u događaju koji počinje ove subote tačno u 13h!

Iako je svaki Instagram Live sa momcima zanimljiv, ovaj je ipak poseban jer znamo da oni za narednu godinu planiraju mnogo toga, a što podrazumeva nove pesme, album i turneju. Zato, ovo će biti idealna prilika da od njih dobijemo nekakve odgovore na te teme. Naravno, mi MMerima ostavljamo slobodu da momke pitaju šta god požele, ali isključivo u ovoj Instagram objavi koju vidite ispod.

Famoza će u toku petka odabrati petnaestak najboljih pitanja – ona za koje procenimo da su najoriginalnija i najviše zanimaju fandom! Kao što uvek kažemo, nemojte ih pitati za dolazak u određene zemlje, jer oni odgovor na to pitanje ne znaju.

A kako će izgledati live? Još jednom, njega će voditi naša Valentina, naravno na engleskom jeziku, a razgovor će trajati barem 30 minuta. Osim što će momci odgovarati na vaša pitanja, mi očekujemo da u gostima jednu našu veliku zvezdu društvenih mreža, ali neka to za sad bude tajna! Osim toga, obećavamo da ćemo provati da u live uključimo nekoliko MMera ukoliko za to preostane vremena, a svi se nadamo da hoće. Ovo je prilika koju moramo da iskoristimo i još više ih približimo povratku u Srbiju!

Pročitajte još  Imamo pobednike: Ko sve snima videe za Marcusa i Martinusa?

Naravno, ukoliko imate još nekih ideja šta biste voleli da vidite u lajvu, javite nam!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.