Hokejaški tim uklonio Taylor Swift, pa počeo da pobeđuje!

Sportisti umeju da budu veoma sujeverni, a u prošlosti se sećamo primera da je Justin Bieber bio nazvan hodajućom nesrećom, jer koji god tim da je podržao, oni bi izgubili! Sad je na tapetu bila Taylor Swift, odnosno njen veliki baner u dvorani Stejpls centar u Los Anđelesu, a koji je prekriven na zahtev fanova hokejaškog tima LA Kings.

Ovaj baner u dvorani inače visi još od 2015. i to u čast Taylor koja je rekorder, jer je na tom mestu imala čak 16 rasprodatih koncerata – više od bilo koga drugog. Interesantno, Kingsu su 2012. i 2014. osvojili titule, ali kad je baner postavljen, sve im je krenulo nizbrdo.

Sad kad je baner sakriven, tim odjednom dobija sve utakmice u dvorani, pa su svi srećni i zadovoljni! Interesantno, Taylor uopšte nije nastupala u ovoj areni upravo od 2015. godine niti ima plan da se tamo vrati u skorije vreme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Joe Alwyn o vezi sa Taylor Swift: Zašto ja da pričam o vezi kad niko drugi neće?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.