Zoellina ispovest: Anksioznost je najveći izazov sa kojim sam se borila!

Zoella je odlučila da otvori dušu i pričala je mnogo o svojim snovima, okolini i borbama, a kao najveći problem istakla je svoju anksioznost.

„Jako je teško nastavljati sa životom dok te svakodnevno prati anksioznost, jako dugo sam išla na terapije i to zahteva mnogo hrabrosti. Dve godine sam se borila i promene koje sam uočila su neverovatne“ otkriva Zoe. „Sada bih svima preporučila da posete profesionalce koji vam stvarno mogu pomoći, to je najbolja odluka koju sam ikada donela!“

Zoe je takođe podelila mnoge zanimljivosti o sebi poput najveće slabosti, koji album je prvi kupila i šta je najvažnije što je ikada naučila od svojih roditelja! „Još uvek obožavam album ’Spice’ od Spice Girls, on je klasik uz koji uvek mogu da plešem i cela moja generacija je volela to“ priseća se ona. „Još od tog perioda se sećam da su me roditelji učili da budem fina i vaspitana i da maniri ništa ne koštaju, tako da se trudim da lepo razgovaram sa ljudima uvek.“ Ipak, ni Zoe nije savršena i priznaje da je njena slabost definitivno šoping! „Jako sam opsednuta šopingom, a onlajn šoping me ubija, jednim klikom mogu da kupim hiljadu stvari i tu nema kraja“ priznaje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zoella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.