Dove Cameron svojim fanovima: Nemojte nikad sebe da poredite sa mnom!

Dove Cameron je sada jako dobrog mentalnog zdravlja (sudeći po onome što sama kaže o tome), ali glumica je imala velike probleme sa ishranom i patila je od anoreksije što je i bilo vrlo vidljivo. Među njenim fanovima se takođe nalaze ljudi koji su patili od istog problema, pa se u mnogo čemu ugledaju na nju, ali ona ne želi nikakva poređenja!

Jedna devojka je na Twitteru napisala Dove da se ugleda na nju kada je u pitanju linija i telo, ali Dove se to nije dopalo! „Nikad se nemojte porediti sa drugima, naročito ne sa mnom! Niko ne može da nam kaže šta je zdravo po drugoj osobi, i ništa što ti radiš neće na isti način uticati na telo nekog drugog. Ali da, teško je oporaviti se od poremećaja u ishrani“ kaže Dove.

Dove je rekla fandomu i da nije bila u stanju da ide na Coachellu jer joj takva mesta i dalje izazivaju nemir i anksioznost. „Nisam se osećala sjajno mentalno, bila sam umorna od posla i putovanja i glasna mesta mogu i dalje da mi izazovu anksioznost. Možda sledeće godine bude druga priča, ali za sad ne idem“ napisala je ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Dove Cameron: Želim da se udam za svog dečka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.