Dove Cameron svojim fanovima: Nemojte nikad sebe da poredite sa mnom!

Dove Cameron je sada jako dobrog mentalnog zdravlja (sudeći po onome što sama kaže o tome), ali glumica je imala velike probleme sa ishranom i patila je od anoreksije što je i bilo vrlo vidljivo. Među njenim fanovima se takođe nalaze ljudi koji su patili od istog problema, pa se u mnogo čemu ugledaju na nju, ali ona ne želi nikakva poređenja!

Jedna devojka je na Twitteru napisala Dove da se ugleda na nju kada je u pitanju linija i telo, ali Dove se to nije dopalo! „Nikad se nemojte porediti sa drugima, naročito ne sa mnom! Niko ne može da nam kaže šta je zdravo po drugoj osobi, i ništa što ti radiš neće na isti način uticati na telo nekog drugog. Ali da, teško je oporaviti se od poremećaja u ishrani“ kaže Dove.

Dove je rekla fandomu i da nije bila u stanju da ide na Coachellu jer joj takva mesta i dalje izazivaju nemir i anksioznost. „Nisam se osećala sjajno mentalno, bila sam umorna od posla i putovanja i glasna mesta mogu i dalje da mi izazovu anksioznost. Možda sledeće godine bude druga priča, ali za sad ne idem“ napisala je ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dove Cameron

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Dove Cameron otvoreno vređa bivšeg: Ryan McCartan je bio užasan!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.