Život bez prijatelja

picture_20161019_121547307

Pravi prijatelj je onaj pred kojim si ti TI, bez lažnog osmeha, bez pretvaranja. Pravi prijatelj je onaj koji će te čuti i dok ćutiš, koji će po tvom pogledu prepoznati tvoje raspoloženje. Onaj kome možeš verovati bez ustručavanja. Onaj koji će te štititi od tračeva i pomoći ti da ih prevaziđeš.

Imam sreće što sam našla prave prijatelje, jer u današnje vreme retko ko to može da bude. Međutim, šta bih bez njih? Kakav je to život bez prijatelja? Čovek nije rođen da bi bio sam. Potrebni su mu prijatelji, porodica, bilo kakav vid društva. Uostalom, kakav je to život kad bi ga provodili sami? Bez prijatelja, život je prazan, monoton. Nema smeha do suza, uzajamne podrške. Nema osoba koje bi te podigle u trenucima kad ti nije stalo do života.

Ne bih mogla da zamislim sebe bez njih. Prijatelji su za mene kao porodica. Uvek tu da pomognu, da saslušaju, da savetuju, da nasmeju. Spremni za nove avanture i uživanje. Jednostavno, svaki čovek bi trebalo da ima prijatelja. Nije bitno jednog, dvoje ili deset prijatelja, samo da nije sam.

Lena Ergelaš je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Just Dreamer i pišite joj na [email protected] .

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Život bez prijatelja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.