Taylor Swift je spremna da se uda za Joe Alywna!


Taylor Swift više nema dileme ko je pravi čovek za nju, jer sada otvoreno iznosi mišljenje da je Joe onaj pravi i da želi da sa njim provede ostatak života!

Taylor i Joe su u vezi još od maja prošle godine, a kako izvor otkriva Tay već razmišlja o braku sa njim. Njih dvoje uspevaju da drže svoju vezu podalje od očiju javnosti što je jedan od dobrih razloga za uspeh ove veze, a ono što je insajder još otkirio je ste da pevačica želi da odvoji poslovni i privatni život.

Ono što Tay voli kod svog dečka jeste što on ne traži medijsku pažnju, smouveren je i ima sopstvenu karijeru. “Ona se oseća samouvereno u njihovoj vezi i Joe je stvarno voli, a takođe mu prija što nije pod reflektorima,” dodaje izvor. Detalj koji je zanimao sve Taylorine fanove je isto otkriven, a to je da će Joe Alywn ići sa njom na “Reputation” turneju.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Fanovi oduševljeni: Harry Styles čestitao rođendan obožavateljki, citirajući stihove pesme "22" Taylor Swift!

One thought on “Taylor Swift je spremna da se uda za Joe Alywna!

  1. Icice sa njom na Rep turneju? Ovo je najbolji dan u mom zivotu!! Ne mogu da docekam da ih vidim zajedno 🙂 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.