Za sada tako i deluje: Taylor Swift iskreno veruje da je Joe Alwyn onaj pravi?

Taylor Swift uživa u vezi sa Joeom još od početka ove godine, i primećuje se koliko je mudrija sa vezama sada jer se javnost više ne meša i mediji čak ne uspevaju da dođu do njihovih zajedničkih fotografija!

Mediji koji ratuju sa Taylor je nazivaju nesrećnom u ljubavi i mnogi su njene veze i raskide pretvarali u materijal za zabavu, ali Taylorini bliski prijatelji znaju da ona sada radi pravu stvar i jedan od njih tvrdi da je ovoga puta na pravom putu – „Taylor od nas ne krije da je ova veza potpuno drugačija od svih što je ikada imala, što možete povezati sa tim da ju je Joe upoznao u najtežim vremenima njene karijere ali je želeo da upozna pravu nju i nije mu stalo do tih priča, a njihova veza je prirodno napredovala umesto da bude pod pritiskom javnosti“ otkriva izvor za Grazia magazin.

Taylor veruje da odluke koje sada donosi govore da je Joe onaj pravi i vidi budućnost sa njim! „Taylor je sada presrećna, a Joe prilično ima veze sa tim. Ona ne želi da izaziva sudbinu nikakvim javnim saopštenjima, ali za sada može da vidi sebe pred oltarom sa njim – mlađi je od njenih bivših ali ovo je njena najzrelija veza“ tvrdi izvor, a nama nije teško da zaključimo da Taylor ovo oseća kada poslušamo pesme sa „Reputationa“ poput „New Year’s Day“ i da Taylor nije želela da posveti pesme prošlim raskidima već je pisala o ljubavi samo o Joeu – da li je Taylor sada stvarno našla sreću?

Pročitajte još  Zar je toliko strašno: Taylor Swift će se suočiti sa suđenjem u tužbi za kršenje autorskih prava

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.