Zayna sramota za koga mu se udala sestra, izbegao venčanje!

Zayn Malik odbio je da prisustvuje venčanju svoje sestre Waliyha, a mediji danas prenose kako je njega sramota od toga za koga se ona udala, jer je reč o bivšem robijašu. Naime, njen suprug Junaid Khan pet godina je u proveo u zatvoru, a nakon što je ukrao automobil, nasilnički izbacivši vlasnika iz njega.

Kako prenosi The Sun, Zayn nije jedini koji nije oduševljen. Da je to tako, pokazuju i slike sa venčanja na kojima nema Yasera, Zaynovog i Waliyhinog tate. “Niko nije srećan što se ona udala za njega posle onoga što je on uradio”, priča jedan izvor. On je propalica, i to nije nešto što je njegova davna prošlost – on je upravo izašao iz zatvora.”

Mnogi ovaj slučaj upoređuju sa Nicki Minaj koja se takođe udala za robijaša, ali koji je makar duži niz godina na slobodi pa je koliko-toliko povratio svoj status normalnog građanina. Ako se pitate, Khan je bio u zatvoru jer je utvrđeno da je zajedno sa svojim saradnikom pratio jedan automobil , a onda su njih dvojica kao poslednji bednici izbacili bakicu koja ga je vozila i oteli ga.

Oni su to uradili preteći joj da imaju pištolj, mada su kasnije molili za milost na sudu, tvrdeći da je u pitanju bio šrafciger. Sudija nije imao razumevanja, pa im je rekao da su jezivi. “Nju samu ste napali i to na način koji je jeziv. Pritom, ne pokazujete da se kajete, ali nimalo.” Neki se boje da je reč o psihopati koji teško da će se smiriti iako je sad uspeo da se uvali u bogatu porodicu.

Pročitajte još  Zayn Malik: Niko iz One Directiona mi nije prijatelj!

Interesantno, Zaynova devojka Gigi Hadid obratila se paru rečima, “Volela bih da sam bila tamo, tako sam srećna zbog toga. Puno te volim.” Da li je ona to napisala tek reda radi ili iskreno, procenite sami. Ako Gigi nije bila spremna da ode na svadbu jer se još oporavlja od porođaja, za Zayna je teško dati drugo objašnjenje osim da nije hteo da ode!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.