Prijatelji u strahu: Pomirenje Perrie i Zayna je blizu?

GettyImages-482188180

Sve češće priča se o tome da Zayn Malik shvata da je Perrie Edwards idealna devojka za njega ali svi koji su bliski Perrie u velikom su strahu jer veruju da će mu se ona vratiti!

Zayn je navodno shvatio da devojke s kojima se viđaju jednostavno ne mogu da se porede s članicom Little Mixa. “Zayn joj opet šalje poruke i govori joj kako mu ona nedostaje i da je još uvek voli”, priča jedan izvor za The Mirror. “Iako se Perrie trudi da bude jaka i zaboravi na njega, svima je jasno da je ona i dalje zaljubljena u Zayna. Ubija je to što ga viđa s drugim ženama.”

Perrie je nedavno povezana sa rijaliti zvezdom Joeyem Essexom ali niko ne veruje da ga ona vidi kao svog dečka. “Zayn joj još nije rekao da je želi nazad već samo da mu ona nedostaje. Njeni prijatelji se boje da će ona popustiti ukoliko je on bude molio da se pomire.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fanovi šalju molitve za Jesy Nelson i besne zbog solo planova Little Mix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.