“Moja drugarica”: Ariana Grande podržala Victoriju Justice!

Već godinama priča se kako Victoria Justice i Ariana Grande nisu u dobrim odnosima. Međutim, novi postupak Ariane Grande pokazuje da nije sve tako crno! Mnogi su do sad verovali da devojke u najboljem slučaju nemaju nikakve odnose, ali Ariana je sad sa svetom podelila da su njih dve drugarice!

Naime, rano jutro po našem vremenu, Ari je na svoj story postavila kao preslušava novu pesmu Victorije Justice pod nazivom “Treat Myself”, a sve to prati komentar, “Čestitke mojoj drugarici Victoriji Justice, ovo je tako prelepo”. Nema sumnje da je ovo ogromna, besplatna promocija za Vic, pogotovu jer će to skoro čitav dana biti i jedini Arianin story!

Ubrzo se oglasila i Victoria porukom, “Ari hvala ti, volim te!” Ari nije jedina, jer je podršku na sličan načina dobila i od svoje druge slavne koleginice sa Nickledeona, Jennette McCurdy! Vic je podrška jako potrebna, jer je ona nakon završetka serije “Victorious” lagano počela da nestaje sa scene. Njeni filmovi bili su krajnje neuspešni, a sad se vraća muzici posle izuzetno duge pauze.

Zbog toga, teško je reći da li je to što njen novi singl beleži oko 100.000 pregleda dnevno na YouTubeu predstavlja dobar rezultat ili ne. Nama se čini da ona ipak mora biti zadovoljna! Kako piše Vulture, Victoria želi ozbiljnu muzičku karijeru, mada je pomerila svoje planove da izda mini album do kraja 2020. godine. Bude li nastavila naporno da radi, onda ko zna. Možda Ari učini i korak više za nju, pa je povede na svoju narednu turneju! Za sve fanove “Victoriousa” to bi bio poseban praznik!

Pročitajte još  "Jedva čekam taj duel": Biebs pričao o "ratu" sa 1D, saradnji s Ari i Zaynom! (video)

Vic će imati dovoljno vremena da ponovo izgradi svoju muzičku karijeru s obzirom da kraj pandemije nije tako blizu, a mislimo da svi moramo biti presrećni ukoliko naredne godine bude bilo kakvih većih koncerata.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on ““Moja drugarica”: Ariana Grande podržala Victoriju Justice!

  1. Presrećna saaaaam 🥺 Uvek sam se, duboko u sebi, nadala da su njih dve uvek i bile u dobrim odnosima, bez obzira na priče tabloida ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.