YouTube dodatno iskasapio preglede za BTS – “On” spot!

Svi koji vole BTS danas se osećaju prilično poniženo, jer je YouTube dodatno smanjio broj pregleda koje je spot za pesmu “On”ostvario u prvih 24 časa! Kao što smo već pisali, početni rezultat od 83 miliona smanjen je na samo 48, a YouTube je sad dodatno stao na žulj fandomu, pa je obrisao još preko četiri miliona pregleda!

Kako piše Soompi, konačna cifra koju je YouTube objavio iznosi 43,8 miliona pregleda za prvih 24 časa, što je dovoljno “tek” za sedmu poziciju u istoriji. Mnogima je to čudno kad se zna da je isti taj spot oborio rekord po brzini dostizanja 10 miliona pregleda (samo sat vremena!) kao i da je u pitanju najgledanija YouTube premijera u istoriji! Kako je YouTube objašnjavao, proces brisanja pregleda je nešto što je sasvim normalno i radi se sa svim izvođačima, ali BTS Army pita se da li se i drugima brišu desetine miliona pregleda.

YouTube svojim stavovima sugeriše da BTS Army zapravo najviše vara od svih fandoma i da koriste brojne nedozvoljene metode kako bi uvećali cifre. Videćemo da li će se ista situacija ponoviti sa spotom za “Black Swan” koji je iznenađujuće objavljen prethodne večeri! Momci se naravno ne oglašavaju povodom svega, već nastavljaju promotivne aktivnosti koje su nažalost mnogo skromnije nego što je bilo planirano, a sve zbog korona virusa koji još uvek nije u potpunosti obuzdan. Njihova svetska turneja za sad nije ugrožena, dok se nastupi u Južnoj Koreji odvijaju bez prisustva publike. Fandom ipak pokazuje razumevanje za tako nešto, pa su brojni pojedinci donirali novac za ustanove koje se bore protiv korona virusa, a do sad prikupljena suma iznosi čak 330.000 dolara! Nadajmo se da će sve ovo brzo proći i da će svet moći da se posveti rešavanju drugih problema kojih ima na pretek.

Pročitajte još  BTS objavili datume turneje za Evropu i oni su ponovo očajni

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “YouTube dodatno iskasapio preglede za BTS – “On” spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.