Prava šteta: BTS ostali bez dva YouTube rekorda za “Fake Love”!

BTS je ovih dana izdao spot za pesmu “Fake Love”, a fandom je pohrlio da ga gleda, tako da je YouTube brojač za manje od prvih 24 sata pokazivao preko 40 miliona pregleda, tako da se činilo da će pasti i svetski rekord. Ipak, stvari nisu ispale tako blistave.

Naime, posle tih 24 časa, počeli su da nestaju milioni pregleda a sve nakon što je YouTube proveravao njihovu verodostojnost. Na kraju, brojka je drastično umanjena, a konačna cifra glasi 35,9 miliona! Naravno, YouTube uvek radi ovakve provere, ali je u slučaju “Fake Love” sve mnogo vidljivije, s obzirom da se radio o milionima pregleda.

Ovaj konačan rezultat znači da Taylor Swift i dalje ostaje kraljica kad je reč o pregledima za prvih 24 časa, jer je njen “Look What You Made Me Do” imao 43,2 miliona u tom periodu. Sem toga, BTS nije prvi ni kad je reč o k-popu, jer je ispred njih ostao Psy sa “Gentleman” koji je imao 36 miliona pregleda za prvih 24 časa. Za utehu, “Fake Love” je ipak rekorder kad je reč o brzini pregleda u 2018. godini a čini se da jedino BTS sa nekim novim spotom to može da promeni!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravi kopiju BTS: Simon Cowell iznervirao Army!

3 thoughts on “Prava šteta: BTS ostali bez dva YouTube rekorda za “Fake Love”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.