Ni blizu: Justin Bieber se izblamirao pokušavajući da uplaši Davida Beckhama (video)

TV voditeljka Ellen DeGeneres često uspeva da preplaši svoje goste u studiju, time što im neko priđe iza leđa ili iskoči iz kutije! U novoj epizodi njoj je u goste došao bivši fudbaler David Beckham, a Justin Bieber želeo je da ga preplaši. Međutim, on je bio jako daleko od toga da to ostvari!

David je u šou pričao o svom prijateljstvu sa Biebsom koje traje već deceniju, rekavši kako ga njegovi sinovi jako vole, kao i da su oni čak svoju ćerkicu Harper umalo nazvali Justina, upravo po njemu. U tom momentu, Biebs je iskočio iz kutije i počeo da urla, ali kako pravilno konstatuje Mirror, David bukvalno ničim nije pokazao da je uplašen! Situacija je zato delovala prilično čudno, pa ga je Biebs zagrlio i odjurio. Po reakciji i njega i Ellen, činilo se da svi žele da ovo što pre zaborave, pa su ubrzo nastavili priču kao da se ništa nije ni desilo! Biebs očigledno nije stvoren za horor uloge, ali i mi smo iznenađeni time da je ovo ispalo baš ovako neuspešno!

David je tako otkrio kako jednom odveo svoju decu kod Justina za Noć veštica! “Taman smo završavali veče, a naša deca već su dobila previše slatkiša. Međutim, moj sin Romeo me je zamolio da obiđemo i Justina Biebera, a on nam je dao dozvolu za to. Već smo bili na dva minuta od njegove kuće pa smo se vratili, a deca su dobila poklone.”On ga je na kraju i posebno pohvalio rečima, “Znate šta? Znam da ga svi volite, ali on je zaista najneverovatnije ljudsko biće. Zaista je tako. Neko da postigne toliko i da ostane neverovatna osoba i da radi sve što radi. Uvek je sjajno videti ga, sjajno je što se on vratio.”

Pročitajte još  Događaj iz snova: Dočekajte 2017. godinu sa Jusom, cena pola miliona dolara!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ni blizu: Justin Bieber se izblamirao pokušavajući da uplaši Davida Beckhama (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.