Veseli ritmovi: Tini Stoessel i Morat predstavljaju pesmu “Consejo de Amor”!

Tini Stoessel je gostujući u jednoj emisiji u Meksiku najavila da nas sati dele od njenog novog singla i spota “Consejo de Amor” koji su upravo stigli!

Tini je sarađivala sa kolumbijskom grupom Morat kako bi snimila ovu pesmu, veselog ritma koja je pokupila već samo pozitivne komentare u fandomu. “Consejo de Amor” govori o ljubavi, odnosno o ljubavnim savetima, a spot je još bolje prikazao tekst pesme.

U spotu možemo videti Tini i grupu Morat kako sede i pevaju u jednoj prostoriji, dok su prikazane i scene mladog para koje prati čitava radnja pesme. Ovo je još jedna potpuno nova stvar od Martine – kako vam se čini njen novi singl i spot?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  I dalje se vole: Tini oduševljena postupkom Jorgea Blanca!

15 thoughts on “Veseli ritmovi: Tini Stoessel i Morat predstavljaju pesmu “Consejo de Amor”!

  1. Pesma je savrsena ali i spot je dostupan i kod nas.Gledala sam ga i predstavlja veliku pozevaznost sa pesmom!!!!

  2. Naime spot možete skinuti i tako ga pogledati… Ja sam si ga skinula i preeeeeeedobar je i spot i pjesma… Spot je jednostavan, ali glamurozan, ali pjesma razvaljuje… 🙂 <3

  3. Jako mi se sviđa tekst, a pogotovo ritam. Nešto potpuno novo od Tini ž, ali i prelijepo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.