Martina Stoessel: Sati nas dele od objavljivanja mog novog singla!

Martina Stoessel je ovih dana u poseti Meksiku, a tamo je sve prilično iznenadila tokom gostovanaj u jednom emisiji gde je poručila da nas sati dele od singla koji se snimila sa kolumbijskom grupom Morat!

To bi značilo da će se pesma pojaviti danas u toku dana ili možda u ponoć, jer je petak tradicionalno dan kad se izbacuju nove pesme, da bi se precizno izmerila njihova prodaja! Tini je inače gostovala i na Disney radiu gde je priredila meet and greet fandomu.

Čini se da Tini ovih dana radi sjajne stvari za promociju svoje muzike, a još uvek nestrpljivo očekujemo odgovor na pitanje za koji je to američki časopis uradila editorijal! Čini se da ona krči sebi put i na ovom tržištu, s obzirom da će “Princesa” konačnpo početi da se emituje na radio stanicama u ovoj zemlji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  #.MartinaStoesselComeToBalkan

8 thoughts on “Martina Stoessel: Sati nas dele od objavljivanja mog novog singla!

  1. Wowww, baš si sinoć mislim… kada će pjesme i od Tini i od Jorgea.. U ovom mjesecu su obećali oboje da će izbaciti nove stvari, kada me ovo dočeka ujutro… 🙂

    PS: Zašto se ja ne mogu prijaviti na svoj račun na Famozi? 🙁 :'( imate neki problem u sustavu ili?

    1. Hej Doris! Ne znamo :/ Trebalo bi da je sve u redu, vidimo da drugima radi. Javi ako bude još problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.