Martina Stoessel: Sati nas dele od objavljivanja mog novog singla!

Martina Stoessel je ovih dana u poseti Meksiku, a tamo je sve prilično iznenadila tokom gostovanaj u jednom emisiji gde je poručila da nas sati dele od singla koji se snimila sa kolumbijskom grupom Morat!

To bi značilo da će se pesma pojaviti danas u toku dana ili možda u ponoć, jer je petak tradicionalno dan kad se izbacuju nove pesme, da bi se precizno izmerila njihova prodaja! Tini je inače gostovala i na Disney radiu gde je priredila meet and greet fandomu.

Čini se da Tini ovih dana radi sjajne stvari za promociju svoje muzike, a još uvek nestrpljivo očekujemo odgovor na pitanje za koji je to američki časopis uradila editorijal! Čini se da ona krči sebi put i na ovom tržištu, s obzirom da će “Princesa” konačnpo početi da se emituje na radio stanicama u ovoj zemlji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini fotkom pokrenula glasine o veridbi!

8 thoughts on “Martina Stoessel: Sati nas dele od objavljivanja mog novog singla!

  1. Wowww, baš si sinoć mislim… kada će pjesme i od Tini i od Jorgea.. U ovom mjesecu su obećali oboje da će izbaciti nove stvari, kada me ovo dočeka ujutro… 🙂

    PS: Zašto se ja ne mogu prijaviti na svoj račun na Famozi? 🙁 :'( imate neki problem u sustavu ili?

    1. Hej Doris! Ne znamo :/ Trebalo bi da je sve u redu, vidimo da drugima radi. Javi ako bude još problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.