Tini peva u finalu Lige šampiona, navijači joj spremaju pakao, traže Lali!

Tini Stoessel ukazana je velika čast jer je odabrana da peva u finalu drugog najjačeg klupskog takmičenja svetu, što je južnoamerička Liga šampiona, poznata kao Kup Libertadores. Međutim, veliki problem joj sad prave navijači koji misle da je ona katastrofalan izbor i pitaju se zašto nije odabrana Lali Esposito!

Ako se pitate šta fali Tini, problem u stvari ne predstavlja njeno pevanje, nego navijačka pripadnost! Naime, u finalu ovog takmičenja igraju brazilski Flamengo i argentinska River Plata, ali je stvar u tome što Tini navija za Boka Juniorse koji su im najveći rivali. U Argentini navijači Boke i Rivera ne podnose se u najmanju ruku koliko navijači Zvezde i Partizana, Dinama i Hajduka ili Sarajeva i Željezničara, pa im je sad Tini glavna meta!

Tvitovi protiv Tini su veoma učestali, a navijači posebno kukaju zašto ne peva Lali Esposito koja svim srcem navija za River i to često pokazuje. Opet, pitanje je da li bi bilo fer da u finalu peva neko ko navija za bilo koji od dva tima. Znajući kakvi su navijači fanatici, Tini će morati i psihički da se pripremi, jer je sasvim moguće da će je na nastupu dočekati veoma neprijateljska atmosfera uz gomilu zvižduka i nepristojnih povika. Nema sumnje da je Tini ipak znala šta je čeka i da će se potruditi da svoj deo posla obavi kao profesionalac, jer će se ovaj meč gledati širom sveta!

Pročitajte još  Patricija nam šalje kviz o Tini od čak 69 pitanja!

Tini će to ujedno biti i najveći nastup u karijeri, jer iako će ona uskoro pevati u Evropi, tamo je ne očekuje više od po par hiljada fanova na svakom koncertu. Zato i pored potencijalnih problema i neprijatnosti koje je očekuju, ona smatra da bi bila velika šteta da propusti ovakvu šansu, znajući da uz sebe uvek fandom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tini peva u finalu Lige šampiona, navijači joj spremaju pakao, traže Lali!

  1. Naka se igrci nose, kakve to veze ima sto navija za drugog igraca. Odabrana je ona koja peva bolje.

  2. Kojeg datuma pjeva?da znam pratiti utakmicu na sportclub ili tako nesta sta ima na Max tvu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.