Velika promena: Chloë Grace Moretz se rastala sa Brooklynom Beckhamom, pa je sad u vezi sa devojkom!

Sve je više devojaka u Holividu koje nakon veza sa momcima prelaze na devojke, a spisku na kome su Miley Cyrus, Cara Delevigne, Kristen Stewart ili recimo Ashley Benson, sad se pridružila i Chloë Grace Moretz za koju niko nije znao da ima takve sklonosti!

Chloë je ranije ove nedelje viđena kako se ljubi sa manekenkom Kate Harrison tokom izlaska u Los Anđelesu, a paparaci su sve to pažljivo zabeležili! Kako se navodi, njih dve su bile same, a prethodno su već bile na romantičnoj večeri u čuvenom restoranu Nobu. Više detalja nije poznato, ali fotke pokazuju da ovo definitivno nisu prijateljski poljupci.

Kako se navodi, Chloë je u aprilu raskinula sa Brooklynom Beckhamom i to po drugi put, a sve to nakon što ju je on jako povredio time što ga je uhvatila kako se ljubio sa manekenkom Lexi Wood. Ona je posle svega pričala da ima iza sebe loše iskustvo, kao i da bi volela da za njenu buduću vezu javnost ne sazna tako brzo. Ipak, ta želja nije još se ispunila.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Uplašio se: Brooklyn ostavio Chloe zbog njene želje da žive zajedno?

One thought on “Velika promena: Chloë Grace Moretz se rastala sa Brooklynom Beckhamom, pa je sad u vezi sa devojkom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.