“Još uvek izgledam tako!”: Ari preslatko komentariše svoje fotke iz detinjstva!

Ariana Grande danas će biti proglašena ženom godine na ceremoniji koju organizuje čuveni Billboard u Njujorku, a pevačica je upravo za ovaj medij snimila vrlo interesantan intervju gde komentariše svoje fotke iz ranog detinjstva, naravno na vrlo komičan način!

Komentarišući jednu sliku sa bratom Frankijem, ona kaže, “I dalje izgledam tako bez šminke, ekstenzija u kosi i takvih stvari… Ali stvarno, kad izađem ispod tuša, tako ja izgledam. Kunem se bogom. Kunem se.” Ari je to ponovila nekoliko puta, a konstatovala je i da se Frankie za razliku od nje mnogo promenio, pa da iskreno nije ni sigurno da je to on!

Ari je otkrila i šta bi to savetovala mlađoj verziji sebe. “Uvek sam bila bolja u tome da pružam mnogo ljubavi, da opraštam drugima i prihvatim ih, ali to nisam bila spremna da uradim sebi. Volela bih da sam to shvatila ranije, jer tek sad ulazim u to poglavlje i pokušavam to da shvatim”, konstatuje ona. Poruka je dakle: Ari, budi nežnija prema sebi!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sandra nam šalje test ličnosti: Koja Ariana Instagram slika je posvećena tebi?

4 thoughts on ““Još uvek izgledam tako!”: Ari preslatko komentariše svoje fotke iz detinjstva!

  1. Baš je lep video👍. Ali ona kaže za jednu od slika: ,,Ja idalje izgledam ovako bez šminke, kose…" Ali bez kose je ćelava a sad nije ćelava……. 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.