Chloe Moretz sada presrećna sa Brooklynom Beckhamom: Na kraju smo ipak izabrali jedno drugo!

Chloe i Brooklyn su već dugo nejasni kada je njihova veza u pitanju jer su se više puta rastajali i vraćali jedno drugom, ali Chloe je nedavno oduševljeno razgovarala kako o Brooklynu, tako i o njegovoj porodici!

Chloe je tako izjavila da je jako srećna sada i da se oseća kao da se ništa nije promenilo između njih! „Jednostavno smo odabrali jedno drugo iako smo se prethodno rastali i u takvoj situaciji se osećate kao da se ništa nije ni desilo i kao da niste izgubili ništa u međuvremenu“ otkriva Chloe i dodaje da je tokom prvih dana njihove veze stalno krala njegovu odeću i da je sa njim uživala na svakom dejtu, gde god da su išli.

Osim očaranosti Brooklynom, Chloe nije krila ni oduševljenje njegovom majkom, Victoriom Beckham! „Nikad nisam upoznala ženu neverovatnu kao što je ona. Tako pametna, poslovna žena i prava majka u isto vreme i njeno srce je veliko“ hvali Chloe majku svog momka.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Chloe Grace Moretz

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za petak, 4. mart 2016. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.