A već ih ima 49.8: PewDiePie besan na YouTube, obećao da će ugasiti kanal na 50 miliona pretplatnika!

PewDiePie je ubedljivo najpopularniji jutjuber na svetu a iako je u toku ove godine zaradio neverovatnih 13 miliona evra od toga, on poručuje da će obrisati svoj profil kad dođe do 50 miliona pretplatnika!

Kako on navodi, razlog za to je protest protiv YouTubea za koji kaže da se mnogo pokvario u poslednje vreme kao i da su oni već više puta pokušali da mu unište kanal. Osim toga, on ističe da YouTube promoviše prevarantske videe a da njegove gura na dno kako bi ih što manje ljudi primetilo.

PewDiePie kaže da neće napustiti YouTube već da će obrisati kanal i krenuti sve ispočetka. Dok neki veruju da je ovo samo trik kako bi on skrenuo pažnju na sebe, dežurni hejteri sad mole sve ljude da se prijavljuju na kanal kako bi se što pre došlo do cifre od 50 miliona!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Kaća nam šalje kviz o PewDiePieu!

One thought on “A već ih ima 49.8: PewDiePie besan na YouTube, obećao da će ugasiti kanal na 50 miliona pretplatnika!

  1. YouTube je stvarno postao grozan. Like ko se slaže sa mnom. I da meni je YouTube poslao opomenu jer sam objavila video gdje su slike krafne koje sam jela. Mislim stvarno! 😞

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.