Pravi šok: YouTube nepovratno obrisao kanal Vanimyju!

Vanimy je prethodnih godina postao jedan od najtraženijih jutjubera u čitavom regionu a njegov kanal sakupio je više od pola miliona pretplatnika. Međutim, YouTube je sad odlučio da ga trajno ukloni!

Naime, svaki jutjuber koji “zabrlja”, dobija prvo upozorenje, pa drugo upozorenje, a treće znači i trajnu brisanje naloga! Vanimy je drugo upozorenje zaradio još u maju a tad se oglasio na svom pomoćnom kanalu gde je ispričao kako sve čini da spase kanal. On se nadao da će prvo upozorenje isteći a da će mu drugo biti obrisano jer se žalio, a on je za svaki slučaj dok se to ne reši, stavio sve videe na private a 60 ih je i obrisao!

Kako Vanimy i sam kaže, on se rešio videa koji su bili vrlo uvredljivi po druge osobe, ali ni to nije pomoglo jer je YouTube poslao i treće upozorenje što znači i brisanje kanala! I zaista, kad odete na Vanimyjev kanal, samo ćeš vas dočekati obaveštenje koje kaže, “Ovaj profil je ugašen zbog narušavanja pravila YouTubea”. Vanimy kaže i da zna ko ga je prijavljivao iako to nije eksplicitno objavio, a videćemo šta su njegovi dalji planovi.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Milena i Anela nam šalju kviz o Vanimyju!

23 thoughts on “Pravi šok: YouTube nepovratno obrisao kanal Vanimyju!

 1. Iskreno nisam se iznenadila.Vec godinama pljuje jutjubere i ostale ljude i samo sam cekala da se ovo desi..

 2. Iskreno u nedelju sam upoznala M.Z. i uopse nije takva osoba!
  Tih 500K je dobio dramama(nema koji yt-uber osim Petre i tih par njegovih koji se druze sa njim) i psovanjem,disstrackovima,hejtom…
  Manipulise decom,pravi armije,gluposti.Ispod totalno rndom videa pisu #bracalskaarmyja ima li vas….
  STRASNO!!!I nasilan je.

 3. Dobro da mu je izbrisan kanal jer i tih 500k koje ima većina su djeca i kolika su ga djeca čula da psuje i sve što radi drugima. Na kraju će i ta djeca biti isti on. Ne znam uopće što mu je to trebalo, da je snimao malo više bez psovanja i pljuvanja on bi i sada imao također toliko pratitelja i ne bi mu bio izbrisan kanal. Petru uopće nije zaslužio, ne znam niti zašto su oni skupa i kako mu ona vjeruje dok svi drugi zapravo znaju što se dogodilo.

  Kada je dobio drugu opomenu tek tada je odlučio spašavati kanal?? Kada je već bilo kasno. Nek mu bude sad žao.
  Iako se takvi uvijek izvuku i postanu bolji od onih poštenih i prijateljskih

 4. Svi komentiraju kako Petra navodno nije za njega. Petra je sama željela biti s njim, nemojte sve svaliti na njega. Ona zna kakav je on bolje njego mi, ponašate se kao da je Petra žrtva, ali s kim si takav si. Ne možete govoriti da nije za njega, ako ju nikad niste upoznali, a i mala djeca nemaju što tražiti na YouTubeu bez odobrenja njihovih roditelja.

  1. moj brat ima 7 godina i od 4-5 godine sam gleda sta hoce iako mu roditelji to zabranjuju

 5. I trebali su da mu ugase kanal! On je onako i puno psovao i prvi zapocinjao drame!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.