Markov blog iz ugla Arianatora: Svađa fandoma – zašto?

Zdravo svimaa! Opet ja, Marko. ?Danas ćemo pričati o svađi između nekih fandoma, i kako ih sprečiti. Prvo ću reći svoje mišljenje. Pa većina fandoma se svađa zbog gluposti, ili su neki fandomi ljubomorni ili misle kako je njegov idol najbolji. Ali meni nije jasno čemu to sve. Zašto se svi sukobljavaju kada su svi ljudi na planeti isti?? Ja sam Arianator, Belieber, Selenator, Tinista, V-lover, Potterhead, Harmonizer, Gouldinger,… I u većina grupa tih fandoma jesam. Vidim koliko se zapravo kroz te fandome ispoljava negativna energija prema drugima.

Arianatori na meti??

Mi kao Arianatori ne želimo nikoga da povredimo. Ako nam daju ćoše, bićemo u ćošku, i uvek se borimo. Arianatori su borci. Tiny Elephants. ? Ali nas neki drugi fandomi mrze. Poput Selenatora i Tinista. Npr. kada se u grupi Selenatora igra “Kiss, Marry, Kill” stavljaju se Ariana, Selena i još neka famous osoba, Ariana će uvek biti kill. U grupi Tinista se prave slike. Npr, na slici su Ariana, Tini i Jorge. Ispod Arianine slike piše “Hej, kaži svojim fanovima da me zavole ili će ti propasti karijera”, a ispod Tinine slike “OMG…”, zatim ispod Jorgeove piše “Hej ti, odlazi! *Ariana odlazi”, a ispod još jedne Tinine slike piše “Hvala <3”. ČEMU TO???

Zašto???? Zašto dolazi do sukoba kada smo svi isti??Posebno sam izdvojio Arianatore, zato što ih najviše hejtaju. To bi bilo to! Ly❤

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.