Održao obećanje: PewDiePie obrisao svoj kanal a ipak ostao jutjuber sa najviše pretplatnika!

Prethodnih dana najpopularniji svetski jutjuber PewDiePie ponavljao je da će da zbog razočaranosti u YouTube obrisati svoj kanal i to simbolično, kad dođe do 50 miliona pretplatnika. To se desilo u petak a PewDiePie odmah je ispunio svoje obećanje… doduše, na malo drugačiji način!

On je tako objavio video u kome zaista briše svoj kanal… ali zapravo svoj sporedni kanal Jack septiceye2 na kome je iovako objavio samo dva videa! Ako se pitate čemu ova čudna šala, PewDiePie kaže da je na ovaj način pokazao medijima koliko je zapravo uticajan. Praktično svi najveći mediji pisali su o njegovoj odluci da obriše kanal a mnogo su zaista bili ubeđeni da će se to desiti i da je čak genijalna ideja što on kreće sve iznova.

Umesto toga, sve će biti po starom! Ovaj video je za oko 20 sati pogleda već osam miliona puta ali i ima čitavih 110.000 dislajkova kako od dežurnih hejtera tako i od fanova koji smatraju da je ovo bila glupa i nepotrebna šala. U jednoj stvari PewDiePie je ipak bio ozbiljan – on zaista veruje da je previše zapostavljen i da se YouTube čak trudi da ga skloni u stranu time što gledaocima više ne preporučuje njegove videe.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas, 10. decembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Cry Baby” CD Melanie Martinez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Melanie između 12 i 19h! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Melanie CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dečak od sedam godina je najplaćenija zvezda YouTubea: Evo kako izgleda top 10!

3 thoughts on “Održao obećanje: PewDiePie obrisao svoj kanal a ipak ostao jutjuber sa najviše pretplatnika!

  1. Mozete li da pisete vise o YouTuberima?Npr.Jacksepticeye,Markiplier,PewDiePie i drugi!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.