Ed Sheeran tuži, oduzeti mu milioni evra zarade od “Shape of You”!

Teški dani za Eda Sheerana – nakon što je tužen zato što je navodno ukrao dobar deo jedne pesme da bi stvorio svoj hit “Thinking Out Loud”, muzičar više ne dobija ni cent prihoda za svoj megahit “Shape of You”! Ipak, on se trenutno bori da dokaže kako nije prevarant.

Naime, Eda je tužio izvesni muzičar Sam Chokri koji tvrdi da je “Shape of You” kopija njegove pesme “Oh Why”, a sud je presudio u njegovu korist! To znači da Ed nije dobio ništa od pesme koja je zaradila preko 20 miliona evra, pa mu sad ostaje samo da pokrene kontratužbu, što je i uradio.

U tekstu se kaže da je Ed razočaran time što je praktično proglašen lopovom pa mu je reputacija narušena! Isto tako, on traži da nu se zarada od “Shape of You” vrati, a njegovi advokati su uvereni da će se to i desiti. Eda više nego bilo kog muzičara prate tužbe za krađu pesama, ali s obzirom da on i zarađuje najviše novca od njih, ne čudi to što je stalno na meti oni koje žele da se brzo obogate.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Spektakl u najavi: Ed Sheeran polako planira svadbu, želi da unajmi Beyonce za nastup!

2 thoughts on “Ed Sheeran tuži, oduzeti mu milioni evra zarade od “Shape of You”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.