Uzbudljivi dani za fandom: Čak tri pesme Ariane Grande blizu milijarde na YouTube-u!

Ariana Grande ne pojavljuje se u javnosti niti se oglašava na društvenim mrežama nakon završetka severnoameričke “Dangerous Woman” turneje ali to ne znači da se baš ništa ne dešava kad je reč o njenoj muzici!

Naime, čak tri njena spota na putu su da dođu do milijarde pregleda s obzirom da su “Problem”, “Bang Bang” i “Side To Side” prešli cifru od 900 miliona pregleda! Najbliži cilju je problem kojem fali tek nekoliko miliona pregleda do te cifre pa je realno za očekivati da će ta granica biti probijena pre kraja aprila, što bi značilo da će Ariana postati prva osoba koja je karijeru počela kao glumica a sad je kao pevačica došla do te cifre.

Iako će “Problem” sigurno prvi stići do milijarde, “Side to Side” mu se približava a do brojke od 900 miliona stigao je znatno brže, pa je za očekivati da to postane najgledaniji Arin video na YouTubeu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #45 - glasajte za JEDNU omiljenu pesmu svakog dana!

4 thoughts on “Uzbudljivi dani za fandom: Čak tri pesme Ariane Grande blizu milijarde na YouTube-u!

  1. Mislim da ce pesma Side To Side doci blize od Problem pesme do 1 milijardi jer ta pesma ima 10M pregleda na dan pratila sam celi april.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.