Uhapšena zvezda “Vampirskih dnevnika”, Zach Roerig!

Iako je serija “The Vampire Diaries” završena, i dalje mislimo na fanove i pišemo vam ponekad zanimljivosti o seriji (kao što OVDE možete pročitati, recimo, zanimljivosti o Damonu Salvatoreu), ali i novosti iz života junaka koje ste voleli, ili ih još uvek volite. Jedan od glumaca, Zach Roerig koji je poznat po čuvenoj ulozi Matta Donovana, imao je vrlo neprijatnu situaciju prilikom vožnje kada je čak i uhapšen zbog svog stanja.

Sudeći po izveštaju TMZ-a, Zach Roerig ponašao se vrlo neodgovorno u saobraćaju prošle nedelje, kada je oko 2:30 ujutru vozio po svom rodnom kraju u Ohaju i uhvaćen je da vozi bez prednjih registarskih tablica, što je apsolutno nedozvoljeno, ali da sve bude još gore po njega, tu se nije završila istraga policije, koja mu je prišla i uverila se da je glumac vozio i u pijanom stanju! Zach se navodno prilično osećao na alkohol, a pijanstvo mu se ogledalo i u očima, čak se navodi da je pravio problem i pričao nepovezane stvari o pivu kad su mu policajci tražili da uradi alkotest.

U takvom stanju Zach je mogao povrediti i sebe i druge, tako da neka vam ovo bude primer šta nikako ne smete da dozvolite sebi – Zach je preko cele noći bio u pritvoru, a TMZ navodi još neke neprijatne stvari koje je priredio dok je bio tamo. Nakon te noći pušten je na slobodu, a suđenje mu je zakazano za 4. jun.

Pročitajte još  Miona nam šalje "The Vampire Diaries kviz" sa više od 20 pitanja!

Slične probleme je u ranijoj mladosti imao i pevač Justin Bieber, recimo, koji se već poslednjih godina u potpunosti smirio i više ne pravi ovakve incidente. Zach se brzo otreznio, i čak tri dana nakon incidenta sa policijom on se normalno javio na Twitteru da promoviše virtuelno okupljanje “Vampirskih dnevnika”:

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zach Roerig

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.