Podržimo ih: Anna i Ruža na prevaru izbačene sa vrha YouTube trendinga!

Veliki skandal dešava se danas na našoj YouTube sceni, a žrtve su Anna Lazarević i Ruža Rupić. Naime, obe devojke su držale prva mesta po slušanosti njihovih novih pesama, a sad su od jednom došle bukvalno na ivicu da ispadnu iz top 50. Iz svega što se dešava, čini se da im neko to namerno radi!

Anna je na svom Instagram storyju izbacila seriju poruka na tu temu, pa je tako napisala, “Pun mi je inboks sa porukama vezanim za trending. Ne nznamo a nešto kasnije je i dodala, “E ovako, volim što neko pokušava da nas sabotira jer ih očigledno boli naš uspeh… Nemam šta da kažem za takve ljudi, ali znam jedno, a to je da se sve sazna… nije slučajnost da skinu samo pesme jutjubera, mene i Ruže Rupić”. Nešto kasnije, oglasila se i Ruža rečima, “Ne znam ni Anna Lazarević ni ja šta se dešava sa trendingom, i zašto su baš samo naše dve pesme izbačene iz istog, kad je do pre 15 minuta sve bilo okej. Očigledno nekome smetamo.”

Kao što verovatno pretpostavljate, ne postoji nijedno logično objašnjenje kako pesme “Čokolada” i “Bivši” od jednom sa prvog mesta u roku od par minuta mogu da padnu na poziciju broj 50 ili da skroz ispadnu iz treninga, a kad je Anna pozvala da se Ružin i njen spot sad gledaju još više, obe pesme počele su da skaču, ali su nakon toga opet žestoko spuštene! To je praktično dokaz da neko ručno menja pozicije na trendingu.

Pročitajte još  "Sad mogu da umrem": Anna Lazarević je dobila svoj minut sa Neymarom!

Tako barem misli Miloš Kostić Kimi, koji je podržao Ružu i Annu, ali i poručio da je nažalost bio u pravu kad je o ovakvim dešavanjima govorio još prošle godine. Kako je on istakao, ko god da upravo YouTubeom, ima mogućnost da određene pesme “šutne” sa liste, a Anna i Ruža očigledno nekome smetaju. Famoza će u nedelju raditi Instagram Live sa Annom tačno u 13h gde ćemo imati najsvežije informacije, a mi vas pozivamo da podršite i nju i Ružu, odnosno da preslušavate njihove pesme. Ne samo da su u pitanju zvezde koje su uvek izlazile u susret Famozi i vašim željama, već jer zaista moramo probati da ispravimo ovu nepravdu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Intervjui sa Anom, Ružom, Nađom, Nenadom, The Sikritom... Pogledajte Famoza BTF reportažu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.