Autorka “Vampirskih dnevnika” potvrdila: Nina se 100% vraća!

the-vampire-diaries

Poslednja sezona “Vampirskih dnevnika” počela je sa emitovanjem a činjenica da odbrojavamo poslednje epizode nečega što je deo naših života od 2009. godine još teže pada fandomu jer u ekipi i dalje nema Nine Dobrev. Ipak, sve su šanse da će se to uskoro promeniti!

Nina je seriju napustila na kraju šeste sezone napustila seriju bez namere da joj se vrati ali je autorka čitavog projekta, Julie Plec sad pojasnila da će se to ipak desiti! “Ona i ja smo pričale i znam da ona 100% hoće da se vrati. Naravno, i dalje sve treba uklopiti u njene planove. Iskreno, hajde da to kažem ovako: Bila bih veoma depresivna ako ne uspemo ali verujem da su šanse na našoj strani.”

Julie takođe napominje da je sad sve moguće jer je ovo poslednja sezona. “Možete da rasturite parove, možete da ih zauvek ujedinite, možete da izjavite ljubav na epski način. Možete da uradite šta god hoćete i tako će i biti!” Izgleda da će završnica serije biti neverovatna!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nina piše priču "Stranger" o Biebsu i Nini Dobrev: Pratite je!

3 thoughts on “Autorka “Vampirskih dnevnika” potvrdila: Nina se 100% vraća!

  1. Volela bih da se Nina vrati i da se Damon zbog nje vrati, da postane covek i svi budu happy 😀 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.