Spremite se za šokantne tajne popularne serije ‘The Vampire Diaries’!

Verovali ili ne, od izlaska neverovatne serije ‘The Vampire Diaries’ prošlo je više od 10 godina! Snimljena na osnovu istoimenih knjiga od L.J. Smith režirali su je Kevin Williamson i Julie Plec. Kevin je čak hteo da odustane od ovog snimanja zato što mu se činilo da je radnja skoro ista kao popularni filmovi ‘Twilight’. Sreća naša pa se predomislio i uspeli smo da upoznamo veliki trio Ninu Dobrev, Paula Wesleya i Iana Somerhaldera. U nastavku za vas imamo nekoliko iznenađujućih činjenica koje možda do sad niste znali o seriji!

Ashlee Simpson zamalo dobila glavnu ulogu

The CW televizija imala je u planu da mlađa sestra Jessice Simpson, Ashlee, glumi Elenu u seriji. Priča se da je čak i Ashley Tisdale bila kandidat za ovu ulogu, ali ju je odbila. ”Ja mislim da je polovina Holivuda želela da dobije bilo koju ulogu u seriji. Pretpostavljam da sam baš ja nešto uradila kako treba jer evo me.” rekla je Nina.

Romansa na snimanju

Slično kao i u seriji, ljubav je cvetala i na snimanju svih osam sezona. Paul je nekoliko godina bio u vezu sa Phoebe Tonkin koja je gostovala u seriji, a kasnije imala i jednu od glavnih uloga u spin-off serijalu ‘The Originals’. Candice Accola i Zach Roerig su bili u vezi dve godine, a Joseph Morgan i Persia White zaljubili su se na snimanju treće sezone i ubrzo se i venčali 2014. godine.

Pročitajte još  Marina šalje kviz o prve dve sezone "Vampirskih dnevnika"

Taylor Swift kao inspiracija

Kevin, koji je bio veliki fan ove pevačice, očajnički je želeo da Tay glumi vampiricu u prvoj sezoni. Čak ju je imao na umu dok je stvarao lika Stefanove najbolje drugarice Lexi, a uloga je na kraju pripala njenoj omiljneoj obožavateljki Arielle Kebbel. Na kraju je priznao da bi Tay bila ‘prevelika’ za emisiju.

Buffy ih je odbila

Producenti su za ulogu, Rose, vampirice koja će razviti vezu sa Damonom, hteli ni manje ni više nego Saru Michelle Gellar, zvezdu serije ‘Buffy the Vampire Slayer’. Kako kažu, Sara je bila veoma zahvalna, ali je samo rekla ne. Umesto nje ulogu je dobila Lauren Cohan, zvezda ‘The Walking Dead’ serije.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nina Dobrev

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  "Obećavamo fantastičan kraj": Nina Dobrev se definitivno vraća u "Dnevnike"?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.