Evo šta vas očekuje: U petak u 19.30h je premijera Famoza intervjua sa Marcusom i Martinusom!

Marcus i Martinus su otišli kući, ali priča o njivom boravku u našem regionu još nije završena! Famoza je kao što znate uradila intervju sa momcima prošle nedelje, a njega ćete gledati u petak u 19.30h na našem YouTube kanalu!

Kao što ćete videti, momci su bili veoma raspoloženi u intervjuu – pričali su sa vama, slali vam poljupce, demonstrirali još jednom šta su naučili na našem jeziku, a odgovarali su i na pitanja za koja smo se trudili da izađu iz okvira standardnih!

Iskreni, da budemo, sad bi nam bilo jako teško da odaberemo i pet omiljenih momenata iz intervjua, pa ćemo to ostaviti vama. Ipak, mislimo da će MMerima posebno zaigrati srce na samom kraju, kad momci otvaraju dušu i direktno se obraćaju fandomu sa obećanjem koje im je najviše i potrebno! Da dodamo, ovo će biti i prvi video koji će Famoza plasirati kao premijeru, tako da već sad možete videti odbrojavanje, ali i chatovati sa nama pre i za vreme nje, ukoliko imate neke komentare ili pitanja!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Teško im je: Marcus i Martinus izgubili još 100 hiljada pratilaca

3 thoughts on “Evo šta vas očekuje: U petak u 19.30h je premijera Famoza intervjua sa Marcusom i Martinusom!

  1. Jedvaaaaaa čekammmmm!!!!!!!!!!❤️❤️❤️❤️❤️Juhuuuuuuu!!!!!!❤️😍😘🎊🎉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.