Intervju sa Jamesom Maslowom: Odabrali smo pitanja, evo i plana snimanja i emitovanja!

Redakcija Famoze je u sredu provela skoro četiri sata birajući najbolja od preko 300 pitanja koja ste nam poslali za Jamesa Maslowa. Na kraju, mi smo se odlučili za oko 25 pet njih!

Tematski, pitanja smo podelili na ona vezana za njegovu solo karijeru, Big Time Rush i neka ličnija pitanja koja nemaju obavezno veze sa njegovom muzikom ili glumom. Trudili smo se da ne uzimamo više od jednog pitanja od jedne osobe ali bilo je par izuzetaka. Neki od vas su postavljali više zaista odličnih pitanja koja nismo smeli da preskočimo jer znamo i da će Jamesu biti drago da ih čuje. Čija smo pitanja postavili vam nećemo otkrivati – prvo, jer ne znamo da li će James uspeti da odgovori na sva a drugo da bi vam i gledanje intervjua bilo zanimljivije!

Snimanje intervjua sa njim je zakazano za petak u Los Anđelesu (dobili smo još jednu potvrdu da nema pomeranja) a iako znamo da vam je već više nego dovoljno što će on odgovarati na vaša pitanja, potrudićemo se da pripremimo i još neko iznenađenje i na licu mesta zamolimo muzičara da uradi i nešto dodatno za vas! James uskoro izbacuje novi spot pa će ideja biti da na taj dan i objavimo intervju na našem YouTube kanalu! Naravno, kako se razgovor vodi na engleskom, mi ćemo pripremiti i titlove na našem jeziku što ćemo činiti i za buduće intervjue, a njih će izgleda biti! Uskoro više o svemu!

Pročitajte još  Carlos PenaVega: Obožavamo naše Rushere, BTR će se vratiti turnejom!

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Intervju sa Jamesom Maslowom: Odabrali smo pitanja, evo i plana snimanja i emitovanja!

  1. Da li cete praviti intervjue sa Tay ili Sel?
    Obe su jako poznate i msm da su svi svjesni koliko one imaju obozavatelja

    1. Nadamo se da ste i vi svesni da niko nikad nije radio ovakve intervjue na našim prostorima 🙂 Mislimo i da ste vi svesni da bismo i mi to najviše voleli. Mnogo je važno da nas podržavate, pratite i širite vesti da postojimo. Mi ćemo zaista promeniti život fandomima na našim prostorima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.