Traume: Cheryl tvrdi da nakon Liam Paynea više nikad neće imati dečka!

Cheryl je nakon nekoliko propalih brakova još pre par godina odlučila da se više ne udaje, a sad je otišla korak dalje pa tvrdi da joj je Liam Payne sa kojim je raskinula u julu ujedno bio i poslednji dečko u životu!

Razgovarajući sa koleginicom Jessie Ware (koja je nedavno imala koncert u Beogradu!), Cheryl je rekla da joj je jedan muškarac dosta u životu, a da je to naravno njen sin Bear. “Znam šta želim u životu, ali kad je reč o romansi, nisam evoluirala. Taj deo je završen, više se ne pomera. Kraj je, skroz je kraj”, ističe ona.

Na komentar Jessie da to ne treba da radi jer je prelepa, ona je joj odgovara, “Sad imam muškarca u svom životu.” Ona ističe i da nije lako biti samohrana majka jer ima puno obaveza. “Moram da radim na žongliranju. Moramo mnogo da se prilagođavam. Odbijala sam da tražim pomoć pre nego što on napuni 16 meseci. Imam luksuz da sam mogla da godinu dana bude sa svojim sinom. Volela bih da je moja mama više sa mnom, ali ona baš ne voli London”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Još nije vreme: Cheryl ipak nije spremna da sada rodi i drugo dete!

One thought on “Traume: Cheryl tvrdi da nakon Liam Paynea više nikad neće imati dečka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.