U bojama duge: Šta je ovo na glavi Miley Cyrus?

Miley

I uvek se svi pitaju – šta li će sledeće smisliti?

Miley Cyrus ne ume da razočara! Posebno kad se radi o njenoj kosi. Pop superzvezda izbacila još jedan totalno otkačen friz, te su njenu glavu ovog puta prekrili dredloksi u bojama duge. #Stvarno.

Serving Rastaaaaaa Realness!!!! ❤️??

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Voditeljka nastupajućih dodela MTV Video Music Awards pokazala je svoju novu frizuru pre dva dana na Instagramu. Na fotki se mogu videti njeni šareni dredovi koje je vezala u neku vrstu punđe. Plesačica tverkinga se, izgleda, uživela u ulogu jamajkanskih rastafarijanaca, pa je pored slike napisala “Serving Rasta Realness” (u slobodnom prevodu: “služim rasta stvarnosti”).

Pinkies up 4 da illions!!!!! @billyraycyrus @mikewillmadeit @mtv

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

A, ako se vama nije dopala Mileyna nova zurka, svidela se barem njenom tati Billyju Rayu Cyrusu (desno) i ortaku Mikeu Willu, što je pevačica takođe ovekovečila na fotografiji na kojoj zbilja izgleda fantastično.

#OhMiley. Ne možemo ni zamisliti koliko će luda biti dodela VMA – s tobom kao voditeljkom!  😆

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music. Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.