Ništa novo: Miley ponovo postavila obnažene fotke!

Miley 1

Voditeljka predstojećih dodela MTV VMA ne prestaje da šokira!

Čini nam se kao da svakog dana u medijima osvane nova fotka razgolićene Miley Cyrus. Zbog čega onda uopšte obraćamo pažnju na ove slike? Zato što se mogu slobodno videti na Instagramu!

Dvadesetdvogodišnja pop zvezda – kojoj poziranje u Evinom kostimu već duže vremena nije strano i koja je, očito, veoma ponosna na svoje seksi telo – šerovala je prekjuče nekoliko obnaženih fotki, ali sa strateški raspoređenim stikerima preko intimnih delova tela, kako bi ispoštovala uslove korišćenja na Instagramu.

Na prvoj fotki (gore) Miley je uživala u danu na plaži, provedenom u društvu svoje BFF Katy Weaver, a njen komentar cele situacije glasio je: stay fun or be lame! Neki izvori čak navode da je ono što pevačica drži u desnoj ruci – džoint marihuane! No-no, Miley!

Miley 2

Ispod druge slike, na kojoj je u toplesu naslonjena na karoseriju automobila, napisala je “ispunjavam normu u 10.30 pre podne lol”.

Screenshot 2015-07-24 11.35.33

Na trećoj fotki ponovo je obnažila grudi ali je imala barem toliko dobrog ukusa da ih delimično prekrije svetlucavim cvetićima. Takođe, na slici se mogu primetiti i njeni seksi trbušnjaci.

Nakon svega, verujemo da Miley zaista uživa u svom telu i to je lepo – ali priznajemo da bismo umesto tone golišavih fotki više voleli da češće čujemo neku njenu novu pesmu.

Pročitajte još  Da li mrzi Miley i da li je Nick Jonas gej? Selena iskreno odgovara!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.