Tyga u novom intervju izbegavao pitanja o Kylie!

Reper Tyga, bivši dečko Kylie Jenner, s kojom se rastao 2017. godine, u nedavnom intervju koji je radio sa Good Morning Britain uoči svog nastupa na London’s Wireless festivalu na sve načine je pokušavao da izbegne pitanja o Kylie i pored pritiska voditelja.

Tokom celog intervjua delovalo je kao da je reperu jako neprijatno, skretao je s teme Kylie koje su voditelji uporno nametali. Kada su ga upitali o izlaženju s Kylie i pojavljivanju u rijalitiju Keeping Up with the Kardashians on je nevoljno odgovorio “To je samo izlaženje…izlazite, izlazite opet…i produžite dalje… To je život”.

Na pitanje da li se kaje zbog bilo čega u vezi sa Kylie i pojavljivanjem u rijalitiju, samo je rekao “Nah, ne želim da previše pričam o tome…” Gledaoci su ovaj intervju prokomentarisali prilično oštro, a jedan od komentara je posebno privukao pažnju: “Kao da gledamo mamu i tatu kako intervjuišu Tygu, čoveče, previše neugodno…”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Bila je tu od samog početka rada portala, međutim zbog drugih obaveza napravila je dužu pauzu, da bi se napokon vratila tri godine kasnije. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Hitno iseljavanje: Kylie Jenner izbacuje Jordyn Woods iz kuće!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.