Tyga u novom intervju izbegavao pitanja o Kylie!

Reper Tyga, bivši dečko Kylie Jenner, s kojom se rastao 2017. godine, u nedavnom intervju koji je radio sa Good Morning Britain uoči svog nastupa na London’s Wireless festivalu na sve načine je pokušavao da izbegne pitanja o Kylie i pored pritiska voditelja.

Tokom celog intervjua delovalo je kao da je reperu jako neprijatno, skretao je s teme Kylie koje su voditelji uporno nametali. Kada su ga upitali o izlaženju s Kylie i pojavljivanju u rijalitiju Keeping Up with the Kardashians on je nevoljno odgovorio “To je samo izlaženje…izlazite, izlazite opet…i produžite dalje… To je život”.

Na pitanje da li se kaje zbog bilo čega u vezi sa Kylie i pojavljivanjem u rijalitiju, samo je rekao “Nah, ne želim da previše pričam o tome…” Gledaoci su ovaj intervju prokomentarisali prilično oštro, a jedan od komentara je posebno privukao pažnju: “Kao da gledamo mamu i tatu kako intervjuišu Tygu, čoveče, previše neugodno…”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  "Završeno je zauvek": Kylie Jenner i Tyga raskinuli!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.