Ne uspevaju da se sakriju: Kylie Jenner ponovo viđena sa Tygom nakon raskida sa Travisom?

Dok Travis Scott demantuje da je varao Kylie Jenner i da je on kriv za brodolom njihove veze, Kylie demantuje da je provela veče u studiju svog bivšeg dečka Tyge kog godinama nije videla, a s obzirom da se ne Kylie ne bavi muzikom, jasno je da je imala druge namere! Priča se čak ni ne završava tu, već su Kylie i Tyga viđeni zajedno ponovo!

Kylie je u subotu veče provela u noćnom klubu Hyde Lounge u Vest Holivudu, i trudila se da prođe nezapaženo pored svog telohranitelja i Khloe Kardashian, ali u klubu je bio i Tyga iako su njih dvoje ušli odvojeno!

Kylie je prethodno izjavila da njena poseta Tygi nije imala loše namere i da se samo namestilo da budu zajedno na istom mestu, a Tyga je odlučio da ostane tajanstven, ali kako još medija prenosi, njih dvoje su se još krajem avgusta sreli u istom krugu prijatelja – da li je moguće da je baš sve ovo bila slučajnost?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Zapravo su nerazdvojni: Kylie Jenner demantuje tračeve da se Travis Scott iselio iz njene kuće!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.