Tristan Thompson prodaje svoju kuću za vrtoglavih 8.5 miliona dolara!

Tristan Thompson trenutno ima jako nedefinisanu vezu sa Khloe Kardashian, sa kojom ima ćerku True. Prošle godine on je kupio luksuznu kuću blizu njih dve kako bi mogao da ih viđa, jer nakon prevare koju je počinio sa bivšom BFF Kylie Jenner, Jordyn Woods, odnos sa Khloe bilo je teško popraviti do toga da oni ponovo žive kao savršena porodica.

Tristan je apartman koji je kupio stavio na prodaju za neverovatnih 8.5 miliona dolara. On se nalazi u mestu Encino, koje je samo 10 milja od Calabasasa gde Khloe i True žive. Moderno imanje seoske kuće se sastoji od sedam spavaćih soba i sedam kupatila.

Kuća takođe ima bazen, spoljašnji kamin i moderno mermerno dvorište. Spolja ona ne izgleda ogromno, ali uzevši u obzir da ima mesta za 7 soba i njihova kupatila, kuhinju i dnevnu sobu.

Kuhinja takođe ima mermerne elemente, nije mnogo velika, ali je bogato opremljena, savršeno za čoveka koji živi sam.

Soba opremljena je prilično jednostavno, plavih zidova sa sivim nameštajem, a ona je takođe otvorena i gleda na dvorište, što daje na prostoru i komforu.

Ovo je jedno od sedam kupatila, takođe urađeno po simplističkom principu, sa mermernim elementima, kadom i tuš kabinom, ali i televizorom, u slučaju da gosti i Tristan žele program dok vreme provode u kadi.

Pročitajte još  Sestra i dalje ne sluša: Kendall izlazi napolje sa drugom dok Kylie poštuje karantin!

Koliko vidimo, kuća nema određenu tematiku i svaki deo ima neku svoju estetiku. S obzirom na to da živi sam, ova kuća je više nego dovoljna da Tristan živi luksuzno i komforno, ali i da uvek može da prima goste, posebno bivšu devojku i ćerku. Detalje i više slika apartmana možete videti ovde.

Autor: Famoza.net

Foto: Luxury Level / Ryan Saghian

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.