“Victorious” ekipa na okupu: Vraćamo se u aprilu 2017. godine!

12338452_1499996820301758_437386789_n

Vreme novogodišnjih čarolija očigledno je stiglo, jer kako drugačije opisati to što se okupila čitava “Victorious” ekipa koju čine Ellizabeth Gillies, Loen Thomas, Daniella Monet, Victoria Justice, Avan Jogia i Ariana Grande?

Ekipa se okupila jedne večeri napravivši pidžama parti a Victoria je sve opisala rečima: “Mi smo takvi štreberi, sedeli smo, jeli i pili i gledali stare ‘Victorious’ epizode i prisećali se svega. Jako sam zahvalna za taj deo mog života.” Ipak, najveće uzbuđenje izazvao je Matt koji uz fotku ekipe na svom Instagramu napisao: “Srećna nova godina od ekipe ‘Victoriousa’. Jedva čekam petu sezonu. Stiže u aprilu 2017. godine.” Iako nam ovo zvuči neverovatno – ko zna! Uostalom i Ari je na Instagramu poručila: “Pre par dana sa ljudima koje ću uvek voleti. Victorious zauvek”.

12345884_798683570240323_2075001927_n

Za one koji to ne znaju, “Victorious” je jedna od najuspešnijih tinejdžerskih serija i emitovana je od 2010. do 2013. godine a od nje je nastala i posebna serija, “Sam & Cat”. Sama serija priča priču Tori Vegas (Victoria Justice) koja je primljena u srednju umetničku školu u Holivudu gde upoznaje niz sjajnih ali vrlo različitih prijatelja.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Istina ili laž? Anastasija je pripremila svoj kviz o Ariani Grande!

6 thoughts on ““Victorious” ekipa na okupu: Vraćamo se u aprilu 2017. godine!

  1. Molim vas odgovorite mi na ovo pitanje.Da li ce Ariana ponovo morati da farba kosu u crveno posto svi vec znamo da je to nanelo mnogo stete njenoj kosi?

  2. Neće naravno 🙂 Farbanje inače ne smeta osim ako se ne radi tako često kao što je ona morala u seriji.

  3. Samo me zanima da li ce Ari farbati kosu ili ce nesto reci u seriji kao na primjer.
    Tori:Cat sta ti je bilo sa kose?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.